Agenda


Elke donderdagavond online 21u Meditatie van Meditation for Everyone

Mediteren is goed voor lichaam en ziel, maar vooral heel fijn als je het samen met anderen kan doen. Daarom nodigen we jou uit om samen met ons te mediteren over zoom op donderdag om 21u. Je hebt geen voorkennis van meditatie nodig.

Verloop van de avond

21u welkom
21u05 een verhaal uit het leven over meditatie
21u20 we mediteren samen
21u40 wie wil kan iets vertellen over wat het met hem deed

Voor wie

Deze avonden staan open voor iedereen die graag wil mediteren. Er is geen voorkennis vereist. Voor mensen die andere programma’s van Meditation for Everyone volgden kan het een goede manier zijn om het mediteren op te frissen en aan te houden.

Kostprijs

Deze meditaties zijn op basis van vrije bijdrage, je geeft wat je kan. Op die manier mag het financiële voor niemand een belemmering zijn om deel te nemen. Vrije bijdrage op BE52 0636 5117 7809.


Meditatie Effata in de Clemenspoort

Zaterdag 7 mei april ben je welkom bij ons meditatiemoment om 16u45. Je kan zowel live als online meedoen.  Hier vind je de link. Meer info: anja@inspiratiekaravaan.be.

De deuren van de Clemenspoort én de digitale deuren gaan open om 16u30, zodat we de meditatie kunnen aanvangen om 16u45. Nadien blijven we nog eventjes samen voor een nababbel bij een tas koffie. Zij die online meedoen babbelen digitaal na. We kijken er naar uit om jou te ontmoeten.  


Online oasedag op vrijdag 13 mei. We mediteren om 9 uur, 11 uur, 15 uur of 17 uur en rond af met een deelmoment. Je kan een of meerdere meditatiemomenten mee doen. Elke meditatie wordt vooraf gegaan door een korte impuls. Hier vind je de link. Meer info: anja@inspiratiekaravaan.be.


Op zaterdag 21 mei houden we een Parkmeditatie in het Guido Moonspark aan de Clemenspoort. Je bent welkom vanaf 16u30 en we starten om 16u45. Er is die dag GEEN online meditatie. Als het regent, voorzien we een ruimte binnen. Er zijn genoeg stoelen en veel yogamatjes. Nadien gratis koffie, thee, limonade en zelfgemaakte koekjes.


Tijdens de zomer houden we geen oasedagen, maar wel twee stiltedagen (enkel live).  Welkom op zaterdag 9 juli in de Clemenspoort en maandag 22 augustus in de Oude Abdij. Doorheen de dag zijn er meditaties, tijd om te mijmeren, te lezen, te wandelen in het prachtige park van de Oude Abdij, ... Save the date! 

Contact

Wil je graag met ons contact opnemen?

Heb je een vraag over onze agenda, onze werking of onze activiteiten?

Heb je een suggestie voor onze werking?

Mail naar anja@inspiratiekaravaan.be of +32 495 48 96 27.