Agenda


Elke donderdagavond online 21u Meditatie van Meditation for Everyone (niet juli & augustus)

Mediteren is goed voor lichaam en ziel, maar vooral heel fijn als je het samen met anderen kan doen. Daarom nodigen we jou uit om samen met ons te mediteren over zoom op donderdag om 21u. Je hebt geen voorkennis van meditatie nodig. Er is GEEN meditatie in de maanden juli & augustus.

Verloop van de avond

21u welkom
21u05 een verhaal uit het leven over meditatie
21u20 we mediteren samen
21u40 wie wil kan iets vertellen over wat het met hem deed

Voor wie

Deze avonden staan open voor iedereen die graag wil mediteren. Er is geen voorkennis vereist. Voor mensen die andere programma’s van Meditation for Everyone volgden kan het een goede manier zijn om het mediteren op te frissen en aan te houden.

Kostprijs

Deze meditaties zijn op basis van vrije bijdrage, je geeft wat je kan. Op die manier mag het financiële voor niemand een belemmering zijn om deel te nemen. Vrije bijdrage op BE52 0636 5117 7809.


Meditatie Effata op campus Guislain (niet in juli & augustus)

Elke eerste en derde zaterdag van de maand ben je welkom bij ons meditatiemoment om 16u45. Je kan zowel live als online meedoen.  Hier vind je de link. Meer info: anja@inspiratiekaravaan.be.

De deuren van de zaal op campus Guislain én de digitale deuren gaan open om 16u30, zodat we de meditatie kunnen aanvangen om 16u45. Nadien blijven we nog eventjes samen voor een nababbel bij een tas koffie. Zij die online meedoen babbelen digitaal na. We kijken er naar uit om jou te ontmoeten.  

Data: 6 & 20 april, 4 & 18 mei en 1 & 15 juni 2024


Online oasedag op elke 2de vrijdag van de maand. We mediteren om 9 uur, 11 uur, 15 uur of 17 uur en rond af met een deelmoment. Je kan een of meerdere meditatiemomenten mee doen. Elke meditatie wordt vooraf gegaan door een korte impuls. Meer info: anja@inspiratiekaravaan.be.

Data: 12 april,10 mei en 14 juni


Contact

Wil je graag met ons contact opnemen?

Heb je een vraag over onze agenda, onze werking of onze activiteiten?

Heb je een suggestie voor onze werking?

Mail naar anja@inspiratiekaravaan.be of +32 495 48 96 27.