Thuismeditatie

Je wil graag op een originele manier je verjaardag/jubileum vieren? Of je houdt er gewoon van om mensen samen te brengen? Organiseer dan eens een Thuismeditatie!

"Ik had al veel over meditatie gehoord, maar wist niet hoe ik er moest aan beginnen. Mijn beste vriendin had Anja uitgenodigd voor een Thuismeditatie in de tuin. Door de uitleg en het samen eens te doen heb ik handvaten gekregen om ermee te starten."
E.

Een home party waar je leert mediteren

Zoals op een tupperware party nodig je enkele mensen bij jou thuis uit. Ik kom langs en mediteer samen met jullie. We gaan stap voor stap te werk. Je hebt geen voorkennis nodig. Nadien is er uitgebreid de tijd om met een lekker glas door te bomen over het leven.

Rust in je leven

Mediteren is goed om rust te vinden in je innerlijke wereld. Wie vaker mediteert, wordt rustiger en denkt helderder. Je neemt betere beslissingen. Je staat milder in de wereld en kan beter aanwezig zijn bij anderen. Dit heeft meteen een effect op je directe leefomgeving.

Ik weet niet wie ik kan uitnodigen

Geen nood. Ik kijk samen met jou wie jij kan uitnodigen en bezorg jou het nodige materiaal. Als het voor jou OK is, nodig ik mijn kennissen die in jouw buurt wonen ook uit.

 

Praktisch

Een thuismeditatie duurt ongeveer een uurtje (inleiding, onze zintuigen openen, 10 minuten mediteren, wat op verhaal komen,...). Nadien bied je de mensen nog een drankje aan.

Kostprijs: vrije bijdragen in de sok die die avond rondgaat.

Mail of bel me om af te spreken (+32 495 48 96 27)
Ik kan jou helpen bij het uitnodigen van mensen.