Met Meditation for Everyone bieden we meditatieprogramma’s aan voor organisaties, bedrijven en individuen.


Richt je naar de zon en word zon. Samen.

Mediteren is zich dagelijks richten naar de zon en zich door de zon laten opwarmen om zo zelf meer en meer op die zon te gelijken en warmte uit te stralen naar anderen. Het logo toont deze beweging van zich naar binnen en buiten keren om rustiger en lichter door het leven te gaan.

Kan mediteren de wereld redden?

In onze drukke en competitieve wereld helpt meditatie om persoonlijke balans en rust te vinden. Wie sporadisch mediteert vindt tijdelijke rust in zijn onrust. Wie regelmatig mediteert maakt contact met zijn innerlijke bron van goedheid, liefde en authenticiteit. Je wordt minder geleid door je impulsen en emoties en neemt heldere beslissingen die goed zijn voor jezelf en je omgeving. Wie leeft vanuit die goedheid kan niet anders dan die goedheid verspreiden en de wereld beter maken.

Als centraal beeld gebruiken we een zonnebloemenveld. Wie zich dagelijks richt naar de zon, wordt zoals de zon. Door dit samen met anderen te doen houden we het vol en voelen we ons steviger. Eén zonnebloem heeft het hard te verduren door weer en wind, maar een veld zonnebloemen richt zich samen stevig naar de zon.

Mediteren doet goed aan je kleine innerlijke wereld, je draagt dit uit naar je directe omgeving en verandert hierdoor de wereld. Mediteren kan de wereld redden!

Bezielers van Meditation for Everyone

Anja T'Kindt is, samen met een team van vrijwilligers, de bezielster van Meditation for Everyone. Ze heeft ervaring als directie, vormings- en HRM-verantwoordelijke, pastor,... en studeerde management in de gezondheidszorg, burn-out coach, filosofie, theologie en pedagogie. Ze volgde een theateropleiding tot contactclown.

Anja T’Kindt
Overwale 40/22
B-9000 Gent
0032 495 48 96 27 anja@inspiratiekaravaan.be

Ondernemingsnummer
BE0703.901.383

Bankrekening Inspiratiekaravaan
IBAN BE52 0636 5117 7809

Empowered door WCCM-België

Meditation for Everyone is een project van de Inspiratiekaravaan en maakt deel uit van de outreachprojecten van WCCM-België. Meer info vind je hier.