Tuinmeditatie

De dagen worden langer, je maait je grasveldje (of juist niet in de Maai-Mei-Niet-Maand), je zit al eens samen met vrienden in de tuin of op je terras,... Doe dan mee aan de Tuinmeditaties!

"Ik had al veel over meditatie gehoord, maar wist niet hoe ik er moest aan beginnen. Mijn beste vriendin had Anja uitgenodigd voor een Tuinmeditatie. Door de uitleg en het samen eens te doen heb ik handvaten gekregen om ermee te starten."
E.

Een home party waar je leert mediteren

Zoals op een tupperware party nodig je enkele mensen bij jou thuis uit. Ik kom langs en mediteer samen met jullie. We gaan stap voor stap te werk. Je hebt geen voorkennis nodig. Nadien is er uitgebreid de tijd om met een lekker glas door te bomen over het leven.

Rust in je leven

Mediteren is goed om rust te vinden in je innerlijke wereld. Wie vaker mediteert, wordt rustiger en denkt helderder. Je neemt betere beslissingen. Je staat milder in de wereld en kan beter aanwezig zijn bij anderen. Dit heeft meteen een effect op je directe leefomgeving.

Ik weet niet wie ik kan uitnodigen

Geen nood. Ik kijk samen met jou wie jij kan uitnodigen en bezorg jou het nodige materiaal. Als het voor jou OK is, nodig ik mijn kennissen die in jouw buurt wonen ook uit.

 

Praktisch

Een tuinmeditatie duurt ongeveer een uurtje (inleiding, onze zintuigen openen, 10 minuten mediteren, wat op verhaal komen,...). Nadien bied je de mensen nog een drankje aan.

Kostprijs: vrije bijdragen in de sok die die avond rondgaat.

Periode: zolang het 's avonds klaar genoeg is (niet tussen half juli en half augustus)

Mail of bel me om af te spreken (+32 495 48 96 27)
Ik kan jou helpen bij het uitnodigen van mensen.